Vatten och el?

Pust... varför ska man behöva genomgå tentor?

OMG!

Nu tycker jag lite synd om mig själv, o de hoppas jag att alla ni andra också gör!
Imorse trodde jag att jag skulle behöva hoppa av lärarutbildningen och vänta till 2010 innan jag kunde börja igen! Jag låg så längt efter med allt!... Trodde jag....
Med tänke på allt som hänt under den senaste månaden så har jag haft dålig koll på skolan. Jag visste att IKT arbetet skulle vara färdigt och att vi skulle ha en tenta och ha läst lite böcker.... Nu när känslorna inte går upp och ner längre som en jojo kunde man börja slappna av lite i skallen för att upptäcka att Jag Hade Skit Mycket Att göra!!
Jag saknade flera böcker som jag behövde osv. Men allt löste sig... Jag fick låna 2 böcker utav söta, kära lilla Sara och den tredje boken hittade jag i bokhandeln (jag fick den till och med 110kr billigare eftersom den var lite skadad i kanten!)
Sen har jag faktiskt lyckats göra lite IKT mellan sammanbrotten så jag har fått ihop 4 sidor till ons! Så nu känns det faktiskt rätt lugnt.... På Fredag kommer jag att vara lycklig! För denna helgen kommer förhoppningsvis bli lugn...

En gång till! En gång till!

Ja... de e väl otroligt vad det kan hända mycket bara på ett par dagar...
Flyttade hem ett par dagar till mitt eget hem med fd fd sambo.... Det tog en inte allt för många dagar innan man började vända på känslorna... alla har vi väl det lite jobbigt emellan åt... Men då gäller det ju att kämpa för det man har och inte att ge upp så lätt. Vi har ju trotts allt en stark grund vi står på, och det vore ju synd att bara låta den rasa ihop utan att ens försöka få den hel igen. Och det känns faktiskt väldigt bra nu. Så nu ska vi ge detta förhållandet det de förtjänar! En rejäl jävla käftsmäll och en omgång till!

RSS 2.0